Kisteleki Nyári Fesztivál – Vadász, Horgász Kiállítás és Gasztronómiai Verseny

Kistelek városa első alkalommal rendezi meg a Nyári Fesztivál keretében a Vadász, Horgász kiállítást és Gasztronómiai Versenyt. A fesztivál nemcsak a vad- és a halételek szerelmeseinek nyújt kikapcsolódási lehetőséget, hiszen számos kulturális színpadi és egyéb műsor várja a rendezvényre látogatókat (fesztiváli kavalkád, kiállítás, látványkonyhák, gasztronómiai kóstolók, bemutatók, játszóház, élőzene, táncbemutató).
10 órától a Sportcsarnokban megtekinthető lesz a Vadász, Horgász Kiállítás, melyet a kisteleki és a környező települések vadásztársaságai, horgász egyesületei rendeznek be. A Szent László teret látványkonyhák, kiállítók díszítik. Szabadtéri színpadi programokra várják a szervezők a kistelekiek és a környező települések apraját-nagyját. A vadászat jegyében számos programra kerül sor a Szent László téren.
10 órakor kezdődik a Hubertus mise, mely a vadászok védőszentjének tiszteletére bemutatott ünnepi szentmise. Fellép a Hunter Band Rézfúvós Kvintett, lesz vadhívó és vadászkürt bemutató. Kora délután vadászkutya bemutatóra kerül sor. Fellép a kisteleki óvodások csoportja, Őket követi a gyermek hip-hop tánccsoport.

A nap kísérő programjaként a szabadtéri színpadon Rácz Lajos és Cigányzenekara szórakoztatja a nagyérdeműt. A kisgyermekes családokat is várják a szervezők a rendezvényre, hiszen a Kipp-Kopp Gyerekház jóvoltából sor kerül arcfestésre és kézműves foglalkozásra is. A Modern Vidámpark is kitelepül játékaival (óriáscsúszda, légvár, mobil játszóház).

A nap bállal zárul, melyre a Sportcsarnokban kerül sor.

 

Információ:

Klebelsberg Művelődési Központ (6760 Kistelek, Petőfi u. 7-9.)
Telefon: 62/597-123

Előző bejegyzés

“Hegyen-völgyön messze menni” - avagy versek mindenkinek

Következő bejegyzés

Good Company májusi nyitó koncertje