Kacagó együttlét – Mese mindenkinek Móka Mikitől.

Levente Péter Kisteleken

Május 15-én Levente Péter és Döbrentey Ildikó fogadta a kisteleki óvodásokat a művelődési központban. A nagy mesélőre a mostani szülők saját gyerekkorukból emlékezhetnek. Az előadóművész az 1970-es évek óta kápráztatja el a gyerekközönséget a televízió képernyőjén, és a színpadon. Muzsikával és játékkal fűszerezett mesélési stílusa a modern kor gyermekeit is magával ragadta.

Frányó Mónika óvodavezetővel Gera Szilvia beszélgetett.

Levente Péter az óvodások kérésére érkezett Kistelekre egy „kacagó együttlétre”, ahol a mese közben kiderült: még egy fogassal is lehet játszani!?

 Ezt az előadást a gyerekek nagyon lelkesen fogadták és nagyon nagy élvezettel, hiszen a több mint egy órás műsort figyelmesen végig ülték, koncentrálva az előadásra és figyelve minden pillanatot, ami a színpadon történik! Külön is megemlítve itt a mi óvodánk kis csodavilágos gyermekeinket, akik rettentő türelemmel és figyelemmel kísérték végig az előadás menetét!

Van mindig valamilyen visszacsatolás, amire az ember esetleg nem is számít?

Bizony van, és ez különösen jól esett a mi intézményünknek, a Hétszínvirág Óvodának, hiszen ellátogatott hozzánk egy szösszenetnyi időre Levente Péter bátyó és körbenézett az óvodánkban. Betekintett az alvó kisgyermekekre s megcsodálta, hogy az óvónéni simogatással altatja kisgyermekét, amit utána a délutáni előadáson is kiemelt. Ezúton szeretnénk Neki és Kedves feleségének Döbrentey Ildikó anyunak megköszönni, azt a csodás napot, amit szereztek Kistelek óvodásainak!

Előző bejegyzés

200 kertbarát találkozott Kisteleken

Következő bejegyzés

Kistelek és Pusztaszer együtt ünnepelte a Magyar Kultúra Napját